Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere

Se hvor nemt det er at betale

Send venligst din betaling indenfor 3 forretningsdage for at opfylde ordrebetingelserne. *Kontant rabat er allerede inkluderet i produktpriserne vist på hjemmesiden.Kreditkort

Ordre minimum
Ordre grænse
Clearing tid
Ingen kontant-kredit*
-
9500
1 dag

Betaling med kreditkort kan kræve gyldigt foto-id og matchende adresseverifikation. (Vi kontakter dig, hvis det kræves).

Vi accepterer Visa og MasterCard støttet af VBV/3ds Security, samt American Express. Dit Visa eller MasterCard skal være VBV (Verified by Visa) eller MasterCard SecureCode godkendt, og i overensstemmelse med godkendelsekravene skal fragtadressen svare til den bekræftede adresse på din kreditkortkonto. Desværre kan vores system ikke acceptere forudbetalte kreditkort eller gavekort.

Dit normale grænsebeløb for kreditkorts-transaktioner vil være gældende Din kreditkort udgiver kan muligvis pålægge vekselgebyrer.

Hvis du oplever problemer med denne mulighed, eller hvis den ikke er til rådighed ved kasse, prøv PayPal som et alternativ.PayPal

Ordre minimum
Ordrebegrænsning
Clearing tid
Ingen kontant-kredit*
-
10000
2+ dage

Fås kun i USD og EUR. Hvis du ikke kan se PayPal som betalingsmulighed ved kassen, kan du prøve kreditkort som et alternativ.

Kontakt PayPal for at være sikker på at din adresse er bekræftet og at din betaling er gyldig. Ugyldig eller delvist gyldig betaling vil automatisk blive refunderet, med annullering af ordren til følge. Vores betalingsadresse er: payment@silvergoldbull.com. Når du går gennem kassen, vælg PayPal og du vil blive omdirigeret til PayPal for at afslutte din betaling.Bankoverførsel

Ordre minimum
Ordrebegrænsning
Clearing tid
Kontant rabat*
1000
no limit
1 dag
4%

Tjek din ordrebekræftelses-email for et link til vores wire instruktioner. Kontrollér de indtastede oplysninger for at sikre, at der ikke er afvigelser eller udeladelser fra vejledningen.

Betaling modtages normalt af vores kontor inden for 3-5 arbejdsdage efter indsendelse.Bitcoin og andre Kryptovalutaer

Ordre minimum
Ordrebegrænsning
Clearing tid
Kontant rabat*
-
-
2 dage
4%

Vi accepterer følgende kryptovalutaer:

Kryptocurrency-ordrer slettes typisk øjeblikkeligt, efter bestilling, og flyttes direkte til vores fragtkø. Vi gennemgår lejlighedsvis manuelt transaktioner, og disse transaktioner er underlagt en forsinket clearingtid.