Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere

Retur, Refundering- og Ombytnings- Politik

Vi værdsætter tilfredse kunder og tilbyder at du kan returnere varer købt hos os for en kundekredit, ombytning eller tilbagebetaling.

Hvis du er utilfreds med din ordre skal du kontakte vores Support Team indenfor tre (3) forretningdage efter modtagelsen af din ordre. Vi giver dig en pris for returforsendelse og giver dig besked om ethvert relevant markedstab. Så snart du har godkendt, vil vi sende en retur-etikette, og efter at varen er returneret til os, vil vi udstede en butiks-kredit, refundering eller ombytning som aftalt.

Alle varer skal tilbageleveres i oprindelig tilstand og indpakning. Vi forbeholder os ret til at nægte at returnere varer som ikke opfylder disse betingelser. Eventuelle betalingsgebyrer på den oprindelige ordre refunderes ikke. Du er ansvarlig for betaling af returforsendelses- og forsikringsomkostninger samt ethvert markedstab. Du accepterer ansvar for tab eller skader på dine returnerede varer, hvis du vælger at sende din pakke via en alternativ metode og / eller uforsikret. Ikke-godkendte returvarer kan afvises og returneres til afsenderen. Tilbagebetalinger til et kreditkort eller via PayPal vil blive opkrævet et 4% restocking gebyr. Vi forbeholder os ret til at udstede en refusion, hvis en passende udveksling ikke er tilgængelig.