Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere

Vores Bedste Prisgaranti betyder at du altid får den beste pris hos os.

Finder du en lavere annonceret pris hos en autoriseret BULLION forhandler, vil vi matche den samlede pris (herunder gældende gebyrer og forsendelsesomkostninger), og tilbyde en bedre oplevelse.

Så snart vores personale har bekræftet, at varen er på lager og klar til øjeblikkelig salg og levering til den annoncerede pris, vil vi MATCHE DEN. Ring til os for at placere din ordre.

Den annoncerede vare skal være af samme mærke og model som det købte produkt; og skal være ny og i perfekt stand. Den annoncerede vare skal sælges gennem en autoriseret forhandler. Annoncerede priser skal være i canadiske/US dollar. Annoncerede produktpriser vil blive beregnet til at omfatte alle omkostninger, der anvendes til levering til din hjemadresse, herunder udgifter til forsendelse og forsikring. Vores Prisgaranti gælder ikke for reklame- og tryk-fejl, særlige uddannelsespriser, begrænsede tilbud, rabatter, kuponer, præmier, gratis eller bonus tilbud, begrænset eller minimale mængder eller begrænsede tidstilbud, ophørsudslag, likvidationer, PayPal eller kreditkort ordrer og specielle finansieringstilbud.

Pris match ordrer placeret under vores Bedste Pris Garanti politik er genstand for Salgsbetingelserne.