Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere

Om os

Silver Gold Bull hovedkontor

Vi har titusindvis af tilfredse kunder, som har taget deres finansielle fremtid i egne hænder ved at investere i guld og sølv. Vores løfte til dig er at give ekstraordinær service gennem hele din BULLION købsoplevelse.    Tusindvis af mennesker ligesom du har givet os vurderinger der vidner om vores service, produkter af høj kvalitet og ægte vilje til at give dig en nem og risikofri måde at købe guld og sølv. Se vores tredjeparts anmeldelser her.

Opbyg din formue i gram.

Gør brug af Up-To-Minute markedspriser

Vi forstår, hvordan du følger markedet og timer dine køb til at få mere for mindre. Når du køber hos os, køber du til den levende markedsrente. Vores priser opdateres hvert minut mens markedet er åbent, så du ved, du får den bedste behandling. Vi modtager vores markedsdata fra Xignite, en af de største dataleverandører i verden. Ved præcis når dit mål er ramt og gå ikke glip af dine markedsmuligheder. Sæt en Spot Alert.

Få dine produkter fra møntudstederne direkte.

Når du køber hos os, får du et produkt, som vi modtager direkte fra forskellige møntudstedere, raffinaderier og historiske leverandører, herunder Royal Canadian Mint. Du kan stole på, at fra vores hænder til dine, vil din ordre gennemgå omhyggelig revision og en kæde af forvaringslogistik, der vil sikre dens ægthed. Din forsendelse vil blive sporet til din dør og kræver en underskrift ved ankomsten.

Tal med en erfaren TRADER

Har du spørgsmål, før du går på markedet? Vores venlige salgsteam og erfarne handlere er her for at hjælpe og guide dig gennem processen. Du vil nyde garanteret forsyning og drage fordel af vores verdensklasse forbindelser, når du arbejder med os - der er ingen ordre, vi kan ikke fylde. Vi holder vores hylder fulde, så din ordre forsendes hurtigere.

Køb eller sælg, opbevar eller behold, verden over

Markederne operer i to retninger, og det gør vi også. Spørg os om et tilbud på enhver type BULLION, som du vil omvende til kontanter - så let er det. Uanset om det er geopolitisk risiko eller manglende plads, fuldt forsikret opbevaring af dit guld og sølv er altid en god idé. Lær mere om vores opbevarings program. Vi formidler opbevaring i verdens bedst kontrollerede lokaliteter, og segregerede depoter.

Dine data er sikre hos os.

Vi respekterer dine data. Fra vores salgsteam til vores systemadministratorer, følger vi strenge protokoller for at holde dine oplysninger sikre. Dine oplysninger vil ikke blive solgt. Vores teknologier og processer er designet til at holde dine data ud af andre folks hænder. Læs mere i vores Privatpolitik.

Når du placerer en ordre hos os.

Du kan fuldføre en ordre hos os online, eller du kan give os et opkald for at fastlåse din pris. Hvis du er ny til investering i ædelmetaller, eller gerne vil vide mere om vores virksomhed, så læs vores Investor Guide.