Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere

Salgsvilkår og Betingelser

Vi er interesseret i at købe ædelmetal bullion fra dig. Når du er klar til at sælge eller likvidere en del af din portefølje, så sælg til os. Lær mere her.

I tilfælde af en konflikt mellem denne generelle information og vores BULLION Betingelser for Køb, vil BULLION Salgsvilkår og Betingelser gøre sig gældende.

Vi køber BULLION

Udover de mange forskellige bullion produkter, vi viser til salg på vores hjemmeside, køber vi også andre former for ædelmetaller. Ring til os og lad os vide hvilke BULLION du har til salg, og vi kan give dig en vurdering, og lade dig vide om vi er interesseret i at købe.

Bemærk vedr. fragt og forsendelse

Når du sælger BULLION produkter til os, er du ansvarlig for alle forsendelse og ekspeditionsomkostninger. Vi kan dog hjælpe med fragt arrangementer. Ring venligst til vores bullion agenter for at bede om hjælp. Nogle begrænsninger kan være gældende.

Prisfastsættelse / Salgsprocess

Vi angiver salgspriser på vores hjemmeside, men markedsbevægelser kan forekomme hurtigere end opdateringer tillader. Fordi priser på ædelmetaller ændrer sig hele tiden, skal alle ordrer placeres telefonisk, så priserne kan låses ind til den gældende markedspris. Hurtig fragt er nødvendig; metaller skal være poststemplet eller sendes senest to dage efter låsning af din pris. Efter bekræftelse af dit salg til os, giver vi dig et nummer som bekræftelse. I nogle tilfælde, ved køb af et større beløb, kan et transaktionsgebyr på 10-15% være påkrævet ved booking. Dette gebyr vil blive returneret med betaling, når transaktionen er gennemført. Transaktioner på $ 50.000 og over skal godkendes af vores bullion chef før afslutning.

E-mail bekræftelse og købsordre / sælger skal tillade e-mails fra Silver Gold Bull

Efter at vi har bekræftet din transaktion via telefon, vil vi e-maile dig en kopi af din købsordre. Manglende evne til at modtage denne e-mail ugyldiggør IKKE eller på anden måde annullerer din transaktion med os; du er fortsat forpligtet til at sende dine ædelmetaller fuldt ud og til tiden.

Du skal tage alle nødvendige skridt, herunder opdatering af adressebøger og justering spam eller junk-mail-filtre, for at sikre, at du rettidigt kan modtage alle e-mails fra os, komplet med vedhæftede filer, til fremme af denne aftale.

Køb en ordreaflysning forsikring

Når du sælger dine metaller til os, indgår du en bindende kontraktlig aftale med os om at sende alle de aftalte ædelmetaller til os. Hvis du ønsker at annullere din handel, eller hvis du ikke fremsender metallerne indenfor 2 dage (5 hverdage for salg foretaget fysisk); vil vi annullere og afvikle din transaktion baseret på markedets købspris på tidspunktet for afviklingen. Du vil være ansvarlig for en eventuel forskel i tilfælde af en stigning i markedsprisen. (Se punkt 11, "Ufrivillige Likvidation af din ordre for manglende levering," herunder.)

Kreditkort for at låse prisen / Gebyrer for Uopfyldte ordrer

Vi kræver dine kreditkortoplysninger til at sikre fastlåst pris for din transaktion. Der er ingen afgift på dit kreditkort, hvis du sender metallerne fuldt ud og til tiden. Men hvis du undlader at sende fuldt ud og til tiden, vil vi se os nødt til at likvidere din transaktion og debitere dit kreditkort. (Se punkt 11, "Ufrivillige Likvidation af din ordre for manglende levering, 'herunder.)

Vi påtager os ret til at afvise sene eller defekte pakker

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver sent eller anden defekt pakke, der ikke er i overensstemmelse med betingelserne i denne aftale. Alle beskadigede pakker vil blive afvist til levering og returneret til afsenderen for inspektion. Du er ansvarlig for at indgive eventuelle forsikringskrav, der måtte være nødvendige. Hvis din pakke er returneret til dig, skal du kontakte vores Bullion Department for at arrangere en ny forsendelse eller annullering af transaktionen.

Ret til inspektion

Vi inspicerer hvert pakke ved ankomst. I tilfælde af, at de fremsendte produkter ikke er som repræsenteret af sælger, forbeholder vi os ret til at ændre eller likvidere transaktionen som nødvendigt. Alle produkter vil blive returneret til sælgeren, hvis transaktionen er likvideret eller af anden grund. Vi forbeholder os ret til at afvise ethvert produkt, som er beskadiget eller slidt ud over de branchespecifikke accepterede standarder. Vi vil kontakte sælgeren straks, hvis uoverensstemmelse opdages og vil arbejde på at løse sagen i tide. Vi forbeholder os ret til at have ethvert ikke-standardiseret ædlemetal produkt analyseret for renhed. Sælger er ansvarlig for de tilknyttede gebyrer for en sådan test. Gebyrer forbundet med enhver transaktion kan fratrækkes den samlede aftalte betaling der tilfalder sælger.

Privacy and Confidentiality

We keep all transactions confidential, and do not report to any third parties, except to satisfy government tax and cash-reporting requirements for dealers under federal regulations.

Vi er stolte af vores velrenommerede service og vores integritet på markedet. Vi har ingen skjulte afgifter eller gebyrer, og vi vil gerne være din BULLION forhandler i fremtiden, og arbejder hårdt for at få det til at ske.

Your personal information is handled, processed and stored by us in accordance with our Privacy Policy.


2. del

BULLION SALGSVILKÅR OG BETINGELSER

Please read carefully - this Agreement controls the terms under which bullion is purchased by Silver Gold Bull, INC

I BETRAGTNING af følgende vilkår og betingelser, modtagelsen og tilstrækkeligheden som hermed anerkendes, er parterne enige om følgende:
 1. Definitioner.

  "Buyer" shall be Silver Gold Bull, INC, its members, directors, officers, employees, agents, heirs, or assigns (hereinafter "Silver Gold Bull", "We", "Us" or "Our") that are buying bullion from Seller. "Seller" shall be the individual, corporation, limited liability company, limited liability partnership, partnership, or other business or trust entity selling bullion to Silver Gold Bull (hereinafter "Seller", "You" or "Your"). "Bullion" shall be the commodity of pure, rare, precious, or noble metal, including but not limited to miscellaneous jewelry, coins, rounds, bars, flatware, scrap metal, etc., Silver Gold Bull shall now or may hereafter offer to buy from sellers in our ordinary course of business. "Business days" shall be the normal work days Monday through Friday inclusive, except weekends and federal holidays.
 2. BULLION markedpris og rådighed skifter konstant / Silver Gold Bull sætter BULLION købspris.

  Parterne er enige om, at de BULLION elementer, vi tilbyder at købe, er varer, der handles på forskellige markeder, og at markedsprisen på sådanne typer af BULLION konstant er under forandring med udbud og efterspørgsel. Vi alene fastsætter BULLION købsprisen for alle BULLION, som vi tilbyder at købe.
 3. Bullion handel per telefon in-person salg udelukkende på Silver Gold Bull kontorer.

  Alle BULLION handler udført af os må kun ske ved telefonisk eller in-person salg på vores kontor i Calgary, Alberta. Fra tid til anden kan handelsaktivitet på guldmarkedet være meget høj, hvilket kan forstyrre en sælgers evne til at kontakte os telefonisk for at foretage bullion handel. Ikke desto mindre skal vi fortsætte med at gennemføre bullion handel kun via telefon, eller via hjemmesiden. Vi accepterer ikke, eller foretager, nogen som helst andre bullion transaktioner end telefonisk eller online.
 4. Placering af transaktion opretter en bindende aftale.

  Parterne er enige om, at vi er en førende BULLION forhandler i BULLION markedet med betydelige behov for at fastholde vores gode navn og konkurrenceevne; og videre, at vi har ret til at stole på dit verbale løfte om at sælge og fuldføre levering af din BULLION. Til fremme af dette, er parterne enige om at din placering af en BULLION salg med os skaber en bindende juridisk bindende aftale, hvor du accepterer at sælge din BULLION til os. Du må ikke derefter annullere enhver transaktion før levering er sket fuldt ud.
 5. Email-bekræftelse og Indkøbsordre / Sælger tillader e-mails fra Silver Gold Bull.

  Når du har placeret dit salg / køb over telefonen, sender vi dig en note der bekræfter dit salg / køb via e-mail. Manglende evne til at modtage denne e-mail ugyldiggør IKKE eller på anden måde annullerer din transaktion med os; du er fortsat forpligtet til at at levere dine guldbarrer fuldt ud og til tiden. Du skal tage alle nødvendige skridt, herunder opdatering adressebøger og justering spam eller junk-mail-filtre, for at sikre, at du kan rettidig modtage alle e-mails fra os, komplet med vedhæftede filer, til fremme af denne aftale.
 6. Kreditkort for at sikre prisfastlåsning / Gebyrer for uopfyldte ordrer.

  Vi kræver dine kreditkortoplysninger til at sikre fastlåst pris for din transaktion. Der er ingen afgift på dit kreditkort, hvis du sender metallerne fuldt ud og til tiden. Men hvis du undlader at sende fuldt ud og til tiden, vil vi se os nødt til at likvidere din transaktion og debitere dit kreditkort. (Se punkt 11, "Ufrivillige Likvidation af din ordre for manglende levering, 'herunder.)
 7. Optagelse af ordren.

  Du samtykker og accepterer, at vi kan holde en registrering af din salgstransaktion for at kontrollere vilkårene i dit salg; støtte uddannelse, revision eller kvalitetskontrol; overholde alle love, som findes nu eller senere måtte eksistere; eller af anden rimelig årsag relateret til handel i BULLION.
 8. Betaling.

  Betaling er i amerikansk eller canadisk valuta. Betalingen vil blive udstedt til dig med posten inden for to dage af vores modtagelse af metallerne er modtaget via mail eller et tredjepart fragtfirma. Hvis du leverer din metal in-person, skal du levere metal til os inden for 5 hverdage efter transaktionen, og betaling vil ske til dig ved levering. Standard betaling sker med udstedelse af en check sendt til den adresse, du angav på tidspunktet for transaktionen. For et ekstra $ 35 gebyr kan du anmode om at vores check bliver sendt til dig via kurer. En fysisk adresse er påkrævet for denne type levering.
 9. Forsendelse af din BULLION.

  Du skal straks sende al BULLION inden for to dage efter transaktionen, (5 hverdage for in-person transaktioner). Pakker skal være modtaget af vores kontor senest ti arbejdsdage efter transaktionsdagen. Du er ansvarlig for alle omkostninger forbundet med forsendelse af dine metaller til os. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tabte, fejlsendte, eller beskadigede pakker. Vi anbefaler, at du registrerer og forsikrer din pakke.
  1. Ret til at afvise sene eller defekte pakker.

   Vi forbeholder os ret til at afvise enhver sent eller defekt pakke, der ikke er i overensstemmelse med betingelserne i denne aftale. Pakker skal være poststemplet inden for to arbejdsdage, og være os i hænde senest 11 hverdage efter transaktionen. Alle beskadigede pakker vil blive afvist ved levering og returneret til afsenderen for inspektion. Du er ansvarlig for at indgive eventuelle forsikringskrav, der måtte være nødvendige. Hvis din pakke er returneret til dig, skal du straks kontakte Bullion afdelingen for at arrangere en gentagen forsendelse af produkterne eller likvidation af transaktionen. Hvis du ikke tager kontakt til Bullion afdelingen for at træffe foranstaltninger vil det resultere i automatisk likvidering på den 11. bankdag efter den oprindelige transaktion.
  2. Pakning af Bullion til forsendelse.

   Bortset fra leverancer leveret direkte til vores butik, skal du pakke alt metal der bliver sendt til os i overensstemmelse med vores Retningslinjer for Emballage. Derudover skal du fuldt ud forsikre din pakke ved levering, og give os en detaljeret emballage slip der som minimum skal indeholde en specificeret beskrivelse af indholdet af pakken, dit navn og dit telefonnummer.
  3. USA forsendelser.

   Selv om de normalt er fri for Government Sales Tax (GST) i Canada, kan canadiske forsendelser alligevel kræve diverse formularer for at komme igennem Canada Customs. Som afsender er du ansvarlig for korrekt at udfylde alle nødvendige formularer, og al yderligere dokumentation. Forhør dig hos din udbyder for at sikre, at alle former er afsluttet, og på plads ved tidspunktet for forsendelsen. Canada Customs formularer kan findes via Canada Customs hjemmeside.
 10. Ufrivillig likvidation af din orde grundet manglende levering.

  Hvis du undlader at levere fuldt ud og til tiden som angivet heri, skal vi frivilligt annullere og likvidere dit BULLION salg ved den 11. arbejdsdag efter din transaktion dato. Vi vil debitere dit kreditkort afhængigt af, hvordan markedet har ændret sig siden du afgav din bestilling. Markedstab eller gevinst opgøres som forskellen mellem den oprindelige købspris, og BULLION London Fix lukkekursen den 11. arbejdsdag efter din transaktions dato.
  1. Hvis BULLION markedet er gået op siden du placerede din ordre:

   Et $ 50,00 afbestillingsgebyr; plus forskellen i markedsprisen for din ordre beregnet til lukkekursen for din BULLION på London Metals Market Fastsættelse for 11. arbejdsdag efter du har afgivet din bestilling.
  2. Hvis BULLION markedet er gået ned siden du placerede din ordre:

   Et $ 50,00 afbestillingsgebyr; og du vil ikke nyde godt af eventuelle forskelle i markedsprisen.
 11. Forbehold for rettigheder:

  Ud over andre rettigheder herunder, forbeholder vi os følgende rettigheder:
  1. Ret til ikke at yde service.

   Vi forbeholder os ret til ikke at yde service.
  2. Ret til at rette fejlagtige ordrer.

   Vi forbeholder os ret til at rette ethvert salg for indlysende fejl eller computer-relaterede problemer. Vi vil gøre en indsats i god tro for at underrette dig om enhver rettelse af din ordre.
  3. Ret til at annullere afventende salg.

   Vi forbeholder os ret til at annullere alle verserende salg til enhver tid, uanset årsag. Hvis vi udøver denne ret, skal vi annullere vores køb af din BULLION; Vi skal underrette dig om annulleringen og returnere enhver BULLION eller tilsvarende kontanter du måske har leveret, med fradrag af eventuelle omkostninger og gebyrer forbundet med at annullere din bestilling. Til fremme af dette, accepterer du straks at refundere et hvilket som helst beløb vi måtte have betalt.
  4. Ret til at ændre Bullion Salgsbetingelser.

   Vi forbeholder os retten til at ændre denne aftale på ethvert tidspunkt uden varsel.
  5. Ret til at tilbageholde forsendelse af ikke-betalte, flere ordrer / Ret til Offset.

   I tilfælde af at du placerer flere købs- eller salgsordrer med os og ikke opfylder nævnte ordrer i henhold til de vilkår og betingelser heri, forbeholder vi os retten til at tilbageholde forsendelsen eller betaling af alle ordrer, der er blevet betalt eller leveret af dig, indtil uopfyldte ordrer er blevet løst til vores tilfredshed, herunder retten til Offset.

   "Ret til Offset«, forstås som vores ret til at anvende enhvert overskud fra kunden betalte ordrer og / eller produkt mod nogen af kundens øvrige uopfyldte ordre provenu og produkt. Hvis kunden herefter har en netto balance gæld til os, kan vi derefter ufrivilligt likvidere resterende netto balance skyldt som fastlagt heri. Hvis kunden skal have en netto resterende saldo til forsendelse eller betaling, så skal vi sender den resterende del af ordren eller sende betaling som fastsat heri (§ 11, 'Ufrivillige Likvidation af din ordre for manglende levering).
  6. Right to withhold payment for outstanding documents and identification

   We reserve the right to withhold payment of funds should any documents requested, including identification, at the time of the transaction, be outstanding.
 12. Beregning af tid.

  Medmindre en anden mekanisme til beregning af tid er udtrykkeligt angivet heri, skal den første dag til beregning af tidsperioden være den første arbejdsdag efter den respektive transaktion. Hvis den sidste dag falder på en weekend eller helligdag, eller hvilken som helst dag hvor London Metals Marked Fixing er lukket, så skal den sidste dag flyttes frem i tide til den første dag, som ikke er en weekend, helligdag eller enhver dag London Metals Market Fixing er lukket.
 13. Styrende lov / sted.

  Denne Aftale skal fortolkes i henhold til lovgivningen i provinsen Alberta.
 14. Ansvarsbegrænsning.

  Vores ansvar for ethvert BULLION salg, må ikke overstige det beløb, hvortil vi aftalte at købe din BULLION. Vi er ikke ansvarlige for indirekte, hændelige, yderligere, straffende, eksemplariske eller følgeskader, selv om vi er blevet underrettet om muligheden for sådanne skader. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller fejl i transmission, modtagelse eller udførelse af ordrer, betalinger, leveringer, eller oplysninger som følge af den manglende evne eller fejl ved computer eller kommunikationsudstyr eller faciliteter, som er uden for vores kontrol.
 15. Force Majeure.

  Enhver afbrydelse, forsinkelse eller standsning i vores tilvejebringelse af enhver betingelse heri på grund af strejke, lockout, arbejdskonflikter, naturkatastrofer, manglende evne til at opnå arbejdskraft eller materialer eller rimelige erstatninger herfor, statslige restriktioner, forskrifter eller kontroller, suspension ved råvarebørserne i handel med guld, sølv, platin eller palladium futures eller leveringen af råvarer underliggende sådanne kontrakter, eller fejl eller forsinkelse af leverandører, fjende eller fjendtlig statslig handling, optøjer, uroligheder, brand eller andet havari, og andre årsager uden for vores kontrol, skal undskylde vores præstation, og udvide vores udførelse af pligter og ansvar herunder, for en periode svarende til enhver sådan afbrydelse, forsinkelse eller standsning.
 16. Komplet aftale.

  Denne Aftale udgør den fuldstændige og endelige udtryk for aftalen mellem parterne vedrørende salg af BULLION, og erstatter alle tidligere eller samtidige kontrakter, aftaler, forståelser og repræsentationer af parterne, hverken mundtlige eller skriftlige, i forbindelse med salg af BULLION.
 17. Omkostninger / advokat gebyrer.

  Hvis en af parterne bevarer en advokat til at håndhæve deres rettigheder i henhold hertil, skal den vindende part være berettiget til at inddrive alle rimelige omkostninger, udgifter og advokatomkostninger.
 18. Garantifraskrivelse:

  BORTSET FRA UDTRYKKELIGT INDEHOLDT HERI, FRALÆGGER VI OS ALLE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER AF ENHVER ART, HERUNDER SPECIFIKT DE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER, SALGBARHED OG UNDERFORSTÅET GARANTI FOR EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL SOM ALLE BULLION SALG.
 19. Overdragelse.

  Vi kan overdrage eller overføre nogen af vores rettigheder, pligter og ansvar herunder, eller nogen interesse deri, uden varsel til dig; til enhver enhed kontrolleret af os. Skulle du vælge at tildele eller overføre nogle af dine rettigheder, pligter og ansvar, må dette kun ske efter forudgående skriftlig meddelelse til os, og forudsat at du ikke fritages for ansvar i henhold til denne Aftale i henhold til en sådan overdragelse eller overførsel.
 20. Skriftlig Ændring / Ophævelse af vilkår.

  Vi forbeholder os retten til at ændre eller ændre vilkårene i denne Aftale på ethvert tidspunkt uden varsel. Du må ikke ændre eller ændre vilkårene i denne Aftale, undtagen ved forudgående skriftlig aftale med os.
 21. Bindende effekt.

  Hver eneste bestemmelse i denne Aftale er bindende for og træder i kraft til fordel for parterne hertil og deres respektive arvinger, personlige repræsentanter, efterfølgere og erhververe, med forbehold på alle tidspunkter til alle bestemmelser og restriktioner andetsteds i denne aftale. Medmindre det udtrykkeligt er fastsat heri, har intet i denne aftale til formål at tillægge andre personer, udover parterne hertil og deres respektive arvinger, personlige repræsentanter, efterfølgere og erhververe, nogen rettigheder eller retsmidler i henhold til eller på grund af denne aftale.
 22. Flertal / Singular og køn.

  Medmindre en anden mening og hensigt klart fremgår af konteksten heri, skal flertal omfatte ental, og ental omfatte flertal; og maskuline, feminine eller kønsneutrale ord skal anvendes i flæng.
 23. Billedtekster.

  De i denne aftale viste billedtekster er for bekvemmelighed eller reference formål, og må ikke på nogen måde, bruges til at fortolke rækkevidden eller hensigten med nogen bestemmelse herom.
 24. Ugyldige bestemmelser.

  Hvis en bestemmelse i denne aftale, eller anvendeligheden af en sådan bestemmelse på en konkret situation, bliver ugyldig eller ikke kan håndhæves af en domstol eller anden afgørende myndighed med kompetent jurisdiktion, skal sådanne bestemmelser ændres til det minimum omfang det er nødvendigt for at bevare hensigten og ånden i denne Aftale, og for at gøre det eller dens anvendelse gyldig og sikre at den kan håndhæves, og gyldigheden og håndhævelsen af alle andre bestemmelser i denne Aftale og alle andre anvendelser af en sådan bestemmelse berøres ikke derved.
 25. TIme is of Essence.

  Time is of Essence gør sig gældende i denne Aftale