Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Hver sølv dollar ($1 pålydende) indeholder omtrent 0,6 ounce sølv. Nøjagtige år vil være tilfældige, og er vores valg, men hver mønt vil være 80% sølv (enten 1967 og tidligere eller specialudgave 80% sølv i de senere år).

Officiel lovligt betalingsmiddel - 80% renhed $1 sølv dollars er reelle betalingsmidler, der blev præget af Canadian Mint, fra den tid hvor man stadig brugte ægte sølv i mønter. Privat udstedt Bullion er ikke et lovligt betalingsmiddel og Bullion mønter er ikke-cirkulations mønter og kan ikke bruges direkte i forretningerne.

Garanteret indhold - Hver mønt indeholder 80% rent sølv samt 20% af andre metaller, der anvendes som hærdere, som garanteres af Canadian Mint. Hver $1 pålydende sølvdollar har 0,6 ounce rent sølv.

År og tllstand kan variere men vægt og renhed er garanteret. Vi kan ikke garantere bestemte årstal. De angivne dimensioner kan variere en smule. Metalvægt vises i detaljer men kun for sølvindholdet.

This item is taxable in Canada.

Specifikationer
3548
Canada
Royal Canadian Mint
Let brugt
800
35.9
2.9
CAD 1
0.6000

SKU

3548

land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Tilstand

Let brugt

renhed

800

Diameter (mm)

35.9

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

2.9

Lovligt betalingsmiddel

CAD 1

Metalvægt (ozt)

0.6000
Anmeldelser