Skip to main content
Print Logo

Due to unprecedented order volumes, please expect a shipping delay of 20+ business days. We appreciate your understanding.

Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

Disse sølv BULLION barrer er fremstillede af Johnson Matthey, et raffinaderi siden 1817. Oprindeligt grundlagt i 1817 af Percival Norton Johnson, en guldspecialist, var det først i 1851 da George Matthey tiltrådte virksomheden at den blev til den virksomhed som vi kender i dag. På et tidspunkt spillede de en stor rolle i verdens BULLION markeder og senere omlagde produktionen til at omfatte mange forskellige aspekter af metal raffinering og prægning. Berømte verden over for kvaliteten af deres produkter med et omdømme der går tilbage næsten 200 år, er Johnson Matthey en favorit blandt BULLION forhandlere såvel som samlere.

Disse Johnson Matthey Barrer er 999 rent sølv og vejer 5 Troy ounce. Hver barre har et unikt serienummer. Theproduct may not perfectly match the image, but will be a Serialized 5 oz Johnson Matthey silver bar. Disse barrer, fremstilet til de højeste standarder, udgør hvad man kan forvente fra en ledende virksomhed på ædelmetal markedet.

Product design and condition may vary.

Specifikationer
3465
US
Johnson Matthey
Let brugt
999
Johnson Matthey logo - Johnson Matthey - Assayers and Refiners - finsølv 999 - 5 ounce troy - serienummer
Johnson Matthey logo'er
5.0000

SKU

3465

land

US

Fabrikant

Johnson Matthey

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Forsiden

Johnson Matthey logo - Johnson Matthey - Assayers and Refiners - finsølv 999 - 5 ounce troy - serienummer

Bagsiden

Johnson Matthey logo'er

Metalvægt (ozt)

5.0000
Anmeldelser