Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Beyond Silver is a new and improved form of silver water. De avancerede teknikker der er brugt til fremstillingen er 100% unikke og ikke til rådighed for andre produkter.

Struktureret sølvvand er en bemærkelsesværdig løsning mht ingredienserne, som er vand (99,999%) og sølv (0,001%). Indeholder 10 ppm af sølv.

Struktureret sølvvand ser, lugter og smager som vand. Det er fordi det er 99,999% rent vand med rent metallisk sølv som en opløsning der er specielt kombineret med vandmolekyler for at danne en ny sølvløsning: struktureret sølvvand. Det er forskelligt fra de gamle sølv aquasols og kolloidt sølv. Resultatet er et sølvvand som er bedre end nogensinde - nemt at bruge, bekvemt og til en overkommelig pris.

Specifikationer
4462
CK
Brilliant ikke-cirkuleret

SKU

4462

land

CK

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret
Anmeldelser