Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Denne udstedelse er en ny størrelse af det meget populære femte mønt design af Silver Bullet Silver Shield, som en udfordring til designet på American Silver Eagle mønten.

Her er hvad møntens designer Chris Duane har at sige om designet og dets betydning:

"Det altseende øje har længe været brugt som et symbol på eliten for at sprede ideen om at de ser alt og derfor har magt. Sandheden er, at de er svage parasitter som har brug for us til at ofre os selv til dem, fordi de ikke kan producere nogen egentlig værdi. Det altseende øje bruges på vores dollarseddel samt DARPAs Total Information Awareness program som lagde grundlaget for Prism skandalen der blev afsløret af Ed Snowden. Dette symbol er magten og katalysatoren for elitens konspiration "Full Spectrum Dominance".

Vi behøver ikke længere at være bange for at de ser ned på os. De bør frygte os når vi ser op på dem og går væk fra bunden af pyramiden som vi holder oppe.

I filmen Warbird, blev Bald Eagle erstattet med et andet rovdyr, med det rammende navn Predator Drone. Lige som Ben Franklins modstand til Bald Eagle som symbol for vores nation, er Predator Drone et symbol på alt det, der er galt med USA i dag. Vi er blevet yderligere løsrevet fra virkeligheden i vores handlinger i det omfang at, vi ikke engang behøver at sende mænd til de lande, der modarbejder vores Debt and Death livsstil.

Fjerne fra Warbird er repræsenterede af den helt utrolige, blodige, skulptur som den berømte skulptør Heidi Wastweet skabte. Ingen anden mønt som jeg har kendskab til har brugt en "splatter" teknik til at forme en mønt. Denne fantastiske repræsentation af det virkelige blod, der spildes ved Debt and Death Empire er præget med initialer af hendes Kongelige Majestæt venstre for skjoldet.

Skjoldet repræsenterer det patriotiske propaganda som Debt and Death Empire gemmer sig bag. Folk skal tro de gør godt og er givet historier de kan have i hovedet til at retfærdiggøre deres aktive eller passive deltagelse i dette Gæld og Død imperium. Det er en propaganda der er overvejende fokuseret på dem som får systemet til at fungere. Det modgør eventuelle følelser af skyld, de måtte have. Hvis det ikke virker, kan man bare sluge en pille for at få den kognitive dissonans depression til at gå væk.

Banneret Divide and Conquer erstatter E Plurbis Unum på den amerikanske Silver Eagle. Mens vi bliver fortalt at vi er een nation bygget af mange, er sandheden at den egentlige magt er skabt ved at dele og herske over folket. Dette er den samme gamle fidus som er blevet brugt af eliten i århundreder, helt tilbage til Diocletian, til at dele og herske over folket Vi har langt mere til fælles med den gennemsnitlige Iraker end nogle af de psykopatiske finansielle eller politiske ledere som vi ofrer os og dræber for.

Under våbenskjoldet er det sande mål for vores imperium - at sprede gældslænkerne til de villige og skyde dødens pile på de uvillige.

Denne runde har en sort, mærket boks med et ægthedscertifikat og en møntkapsel.

Specifikationer
2966
USA
Silver Shield
Brilliant ikke-cirkuleret
999
Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje
Det reviderede Silver Shield logo med Trivium i midten omkranset af ordene "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omgivet af 47 kugler
2014-02-14
47
4
2014
Forside af Heidi Wastweet
2.00
Ja

SKU

2966

land

USA

Fabrikant

Silver Shield

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret

renhed

999

Forsiden

Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje

Bagsiden

Det reviderede Silver Shield logo med Trivium i midten omkranset af ordene "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omgivet af 47 kugler

Først udgivet

2014-02-14

Diameter (mm)

47

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

4

år

2014

Designer

Forside af Heidi Wastweet

Metalvægt (ozt)

2.00

Certifikat

Ja
Anmeldelser