Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Hver $100 Pålydende Værdi Pose indeholder omkring 60 Ounce sølv. Nøjagtige år vil være tilfældige, og varierer fra pose til pose, men hver mønt vil være 80% sølv (enten før 1967 eller specialudgave 80% sølv i de senere år).

Officiel lovligt betalingsmiddel - 80% rent sølv mønter er reelle omløb valuta ligesom Dimes, kvarte, halve dollars osv, der blev præget af Canadian Mint, på et tidspunkt hvor ægte sølv endnu blev brugt i mønter. Privat udstedt Bullion er ikke et lovligt betalingsmiddel og Bullion mønter er ikke-cirkulations mønter og kan ikke bruges direkte i forretningerne.

Garanteret indhold - Hver mønt indeholder 80% rent sølv samt 20% af andre metaller, der anvendes som hærdere, som garanteres af Canadian Mint. Hver $100 Pålydende Værdi Pose indeholder 60 Ounces rent sølv, uanset om det er Dimes, Quarters, eller Half Dollars.

Suveræn fleksibilitet - Du kan købe i den pålydende værdi af dit valg, så du har trinvise størrelse alternativer, der ikke eksisterer for 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan endda, hvis du ønsker det, købe og sælge i enheder så små som en Dime.

Nem at opbevare og transportere - Med større fleksibilitet i enheder for vægt, og mulighed for selv at bestemme opdelingen af posen yderligere, såsom at dele en $100 pose til ti $10 poser. Du kan sælge eller kun bruge præcis det beløb, du ønsker.

År og tilstand kan variere. De angivne dimensioner kan variere en smule. Metalvægt vises i detaljer men kun for sølvindholdet.

This item is taxable in Canada. Cotton bag may or may not be included depending on availability.

Specifikationer
3694
CA
Royal Canadian Mint
Let brugt
800
CAD 100
60.0000

SKU

3694

land

CA

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Tilstand

Let brugt

renhed

800

Lovligt betalingsmiddel

CAD 100

Metalvægt (ozt)

60.0000
Anmeldelser