Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Disse vintage barrer er ikke blevet produceret siden 1980erne!

Siden udviklingen af det fysiske sølv investeringsmarked i begyndelsen af 1970'erne, har Engelhard 100 oz 999 finsølv barrer været blandt de mere populære sølvbarrer eftersom Engelhard Mint var en vigtig aktør i ædelmetal industrien. Den første Engelhard sølvbarre var de håndstøbte 100 ounce barrer. Med voksende efterspørgsel overgik Engelhard imidlertid til en ekstruderings proces for at nedbringe produktionsomkostningerne. Den viste barre er den seneste version af Engelhard ekstruderede barrer.

Engelhard varemærket, beskrivelsen, og identifikationsnummeret er forsænket, idet de er stemplet direkte på barrerne. Begge stilarter Engelhard ekstruderet sølvbarrer måler 5-7 / 8 "X 3" X 1 "og vejer 6.86 pounds på en badeværelsesvægt (avoirdupois). Med deres ensartede størrelse, er Engelhard ekstruderede sølvbarrer nemme at stable og opbevare. Hvilket gør dette produkt særligt anvendeligt for en større investering.

Engelhard er eet af de mest anerkendte navne inden for ædelmetal industrien, hvilket betyder at mange investorer er interesserede i Engelhard barrer.

Design may vary.

Specifikationer
2591
USA
Engelhard
Let brugt
999
100.0000

SKU

2591

land

USA

Fabrikant

Engelhard

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Metalvægt (ozt)

100.0000
Anmeldelser