Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
5% rabat
På lager
Beskrivelse

Hver $10 Værdi Pose indeholder omtrent 7,15 ounce af sølv. Det præcise år er tilfældigt og varierer fra pose til pose, men hver eneste mønt er 90% sølv (enter før 1965 eller særlig udgave 90% sølv fra senere år).

Officiel lovligt betalingsmiddel - 90% rent sølv mønter er reelle omløbsvaluta som for eksempel amerikanske Dimes, kvarte, halve dollars osv, der blev præget af US Mint dengang ægte sølv stadigt blev brugt i mønter. Privat udstedt Bullion er ikke et lovligt betalingsmiddel og Bullion mønter er ikke-cirkulations mønter og kan ikke bruges direkte i forretningerne.

Indhold garanteret - hver mønt indeholder 90% rent sølv samt 10% andre metaller såsom en hærder, som garanteret af U.S. Mint. Hver $10 pose indeholder 7,15 ounces rent sølv, uanset om det er omfattet af Dimes, kvartaler, halve dollars, eller sjældent, dollars.

Suveræn fleksibilitet - Du kan købe i den pålydende værdi af dit valg, så du har trinvise størrelse alternativer, der ikke eksisterer for 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan endda, hvis du ønsker det, købe og sælge i enheder så små som en Dime.

Nem at opbevare og transportere - Med større fleksibilitet i enheder for vægt, og mulighed for selv at bestemme opdelingen af posen yderligere, såsom at dele en $100 pose til ti $10 poser. Du kan sælge eller kun bruge præcis det beløb, du ønsker.

År og tilstand kan variere. De angivne dimensioner kan variere en smule.

Metalvægt vises i detaljer men kun for sølvindholdet.

Specifikationer
3106
US
U.S. Mint
Let brugt
900
USD 10
7.1500

SKU

3106

land

US

Fabrikant

U.S. Mint

Tilstand

Let brugt

renhed

900

Lovligt betalingsmiddel

USD 10

Metalvægt (ozt)

7.1500
Anmeldelser