Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

These vintage Johnson Matthey Bars are 999 Fine Silver, and weigh 10 Troy ounces. Each bar has a unique serial number, and these older JM bars are highly sought after. Disse barrer, fremstilet til de højeste standarder, udgør hvad man kan forvente fra en ledende virksomhed på ædelmetal markedet. It is thought that only 250 of these bars were ever minted.

Disse sølv BULLION barrer er fremstillede af Johnson Matthey, et raffinaderi siden 1817. Oprindeligt grundlagt i 1817 af Percival Norton Johnson, en guldspecialist, var det først i 1851 da George Matthey tiltrådte virksomheden at den blev til den virksomhed som vi kender i dag. På et tidspunkt spillede de en stor rolle i verdens BULLION markeder og senere omlagde produktionen til at omfatte mange forskellige aspekter af metal raffinering og prægning. Berømte verden over for kvaliteten af deres produkter med et omdømme der går tilbage næsten 200 år, er Johnson Matthey en favorit blandt BULLION forhandlere såvel som samlere.

This is a vintage item and as such may be in used or tarnished condition.

Specifikationer
5275
Canada
Johnson Matthey
Let brugt
999
10.00

SKU

5275

land

Canada

Fabrikant

Johnson Matthey

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Metalvægt (ozt)

10.00
Anmeldelser