Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

Hver 10 ounce Silver Bullet er fremstillet af 999 rent sølv og er modeleret efter ammunitionen for .50 Browning maskingeværet. Denne kugle er 128 mm høj og 20,5 mm i diameter. 0,50 BMG runden blev produceret af Browning Machine Gun til brug i Første Verdenskrig før dens anvendelse som snigskytte riffel. Den er baseret på en opskaleret 0,30-06 patron. Den optrådte officielt i militærtjeneste i 1921 og blev brugt i både enkelt skud og semi-auto våben. Selvom disse kugler er ment til ren dekoration og ikke til brug i et skydevåben, vil de hjælpe til at beskytte din formue og forberede dig på en stabil finansiel fremtid.

Sølvkugler er en fin gave både til dem med interesse i skydevåben og til sølvsamlere, og de udgør altid et godt samtale-emne!

På grund at den naturlige sammensætning af Bullion produkter, kan disse udvise ridser eller skrammer. Mindre pletter af denne slags påvirker ikke kvaliteten eller værdien af Bullion produkter.

Silver bullets are shipped individually bagged.

Specifikationer
2939
USA
Brilliant ikke-cirkuleret
999
20.5
128mm tall
10.00

SKU

2939

land

USA

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret

renhed

999

Diameter (mm)

20.5

Dimensioner (mm)

128mm tall

Metalvægt (ozt)

10.00
Anmeldelser