Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

These bullion bars are made by Johnson Matthey, a refiner that has been in business since 1817. Oprindeligt grundlagt i 1817 af Percival Norton Johnson, en guldspecialist, var det først i 1851 da George Matthey tiltrådte virksomheden at den blev til den virksomhed som vi kender i dag. På et tidspunkt spillede de en stor rolle i verdens BULLION markeder og senere omlagde produktionen til at omfatte mange forskellige aspekter af metal raffinering og prægning. Berømte verden over for kvaliteten af deres produkter med et omdømme der går tilbage næsten 200 år, er Johnson Matthey en favorit blandt BULLION forhandlere såvel som samlere.

The bar you receive may look different than the bar pictured, but is guaranteed to be a blank back 1 oz Johnson Matthey gold bar. These Johnson Matthey Bars are 999+ Fine Gold and weigh 1 troy ounce. Hver barre har et unikt serienummer.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled

Specifikationer
5046
USA
Johnson Matthey
Let brugt
9999
1.8
1.00

SKU

5046

land

USA

Fabrikant

Johnson Matthey

Tilstand

Let brugt

renhed

9999

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

1.8

Metalvægt (ozt)

1.00
Anmeldelser