Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Buffalo sølvstykker er nogle af de mest populære sølv investeringsprodukter der sælges i dag. Deres design er baseret på Indian Head nikkel, også kendt som Buffalo nikkel, som blev præget mellem 1913 og 1938.

Buffalo sølvrunder produceres ikke af den amerikanske Mint, men af private møntudstedere. De har ingen officiel forbindelse med hverken Indian Head nikkel eller den amerikanske guld bøffel mønt, men er snarere inspireret af deres design.

På forsiden af den privat udstedte runde ses et portræt af en indfødt amerikansk mand sammen med ordet "LIBERTY" i øverste højre kant og initialerne SMI nederst til højre. På den anden side er et billede af en buffalo sammen med renhed og finhed listet som "1 Troy oz 999 FINE SILVER" lang toppen ovenover buffaloen. I midten er SMI "Mint Mark SI" sikkerhedsfunktionen, der vil blive indarbejdet i bagsiden af hver ny SMI mærkevarer guldbarrer produkt. Selv om den ikke er synlig med det blotte øje, kan sikkerhedsfunktionen ses gennem en unik dekodning linse.

Eftersom de ikke officielt er udmøntede som BULLIONmønter men snarere sølvrunder, kan sølv bøfler købes til betydeligt lavere omkostninger end officielt præget sølvmønter som American Silver Eagle og den canadiske Silver Maple. De vil, naturligvis, også sælge for en lavere pris eftersom de ikke er verdensberømte Silver Eagles eller Maples. Men sølv BULLION er sølv BULLION, og Buffalo sølvrunder er en effektive investering i sølv til priser der er tættere på spotprisen.

These rounds will be shipped to you individually protected in a clear plastic sleeve. In multiples of 20, they will be shipped in a plastic tube. Decoder sold separately.

Specifikationer
3235
USA
Sunshine Minting
Brilliant ikke-cirkuleret
999
Indianerhoved med ordet "Liberty" og initialerne "SMI"
En buffalo med ordene "1 Troy oz 999 fine Fine Silver" og SMI Mint mærke SI
2014
38.4
3.3
1.0

SKU

3235

land

USA

Fabrikant

Sunshine Minting

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret

renhed

999

Forsiden

Indianerhoved med ordet "Liberty" og initialerne "SMI"

Bagsiden

En buffalo med ordene "1 Troy oz 999 fine Fine Silver" og SMI Mint mærke SI

Først udgivet

2014

Diameter (mm)

38.4

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

3.3

Metalvægt (ozt)

1.0
Anmeldelser