Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

Hver 1 ounce Silver Bullet er lavet af 999 rent sølv og er modeleret efter ammunitionen til den 45. Automatiske Colt Pistol. Kuglen er 30,6 mm høj og 12,1 mm bred. De er baserede på ammunitionen designet af John Browning i 1904 for Colt semi-auto 45. pistol og M111 pistolen som blev brugt af den amerikanske hær i 1911. Browning skabt ligeledes forskellige andre pistoler, geværsmekanismer og ammunition til både militære og civile skydevåben.

Selvom disse kugler er ment til ren dekoration og ikke til brug i et skydevåben, vil de hjælpe til at beskytte din formue og forberede dig på en stabil finansiel fremtid.

Sølvkugler er en fin gave både til dem med interesse i skydevåben og til sølvsamlere, og de udgør altid et godt samtale-emne!

På grund at den naturlige sammensætning af Bullion produkter, kan disse udvise ridser eller skrammer. Mindre pletter af denne slags påvirker ikke kvaliteten eller værdien af Bullion produkter.

Actual product may vary.

Specifikationer
2915
USA
Elemetal
Brilliant ikke-cirkuleret
999
12.1
30.6 x 12.1
1

SKU

2915

land

USA

Fabrikant

Elemetal

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret

renhed

999

Diameter (mm)

12.1

Dimensioner (mm)

30.6 x 12.1

Metalvægt (ozt)

1
Anmeldelser