Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

De nye Silver Shield Pieces of Eight repræsenterer sølvets dødelige historie. Praedatum In Mundo kan oversættes til “Rovdyrenes verden” som definerende for menneskehedens kamp mod naturen for at udvinde dette sjældne ædelmetal, og som symbol på civilisationernes voldelige sammenstød for at kontrollere verdens skat.

Havet og himlen i baggrunden af Silver Shield Pieces of Eight repræsenterer de forræderiske have, der ville kræve mange en mand på jagt efter denne herlige skat Runden har en aztec-inspireret nedre grænse, der repræsenterer de magtfulde indfødte amerikanske imperier, der opstod længe før europæisk opdagelse. Aztekerne, Mayanerne og Inkaerne samt mange flere indianer stammer erobrede Amerika og spredte deres magt gennem hele den vestlige halvkugle. Det varede dog kun indtil en anden agressiv magt kom til den nye verden ...

De spanske Conquistadors bragte kristendommen, brutal taktik og vigtigst sygdom til at erobre de oprindelige befolkninger og stjæle deres naturlige rigdom. De otte sværd af Silver Shield Pieces of Agt repræsenterer de 8 store koloniale kræfter, der kæmpede utallige krige i at dominere verden, Spanien, England, Frankrig, Portugal, Danmark, Holland. Denne koloniale krigsførelse fortsætter til i dag med ressource krigen i Mellemøsten og Asien.

Uanset hvor magtfuld en hvilken som helst nation eller imperium er, på det åbne hav var de alle underlagt endnu en magtfuld kræft, Piraten. På trods af piraters meget dårlige ry havde de faktisk en meget egalitær kode blandt dem. Det giver os et stærkt eksempel på et sandt demokrati, der ville gøre det moderne amerikanske demokrati til skamme. Pirater stemte ikke kun direkte for deres kaptajn, men de havde også beføjelse til at deponere deres kaptajn til enhver tid. Pirates havde også et arbejdernes kompensationsprogram, der sagde, at hvis en pirat gik hen og kom til skade eller mistede et lem i tjenesten, ville de modtage 800 stykker Eight Pieces fra det almindelige lager.

Silver Shield Pieces of Eight blev stylet efter den oprindelige spanske dollar eller otte reales mønter. Som den oprindelige spanske dollar er Hercules tvilling søjlerne prydet med det spanske imperiums tidlige manifesterede motto, PLVS VLTR eller "længere ud over". I mange år gennem amerikansk historie blev den spanske dollar brugt som en official valuta af de nye kolonier. Den oprindelige Spanish Dollar var en eet ounce sølvmønt værdisat til otte Realer. Dette stykke "piece of eight" can be opdelt i fire realer eller "quarters" (two realer) på samme vis som nutidens dollars. Disse "pieces of eight" var også årsagen til at aktiemarkedet handlede aktier i hundreder af år målt i 1/8 til decimalisering i 2001.

Som den oprindelige spanske dollar er den eneste måde at skære Silver Shield Pieces of Eight i otte stykker, ved hjen masse indsats og stærke værktøjer. I modsætning til den oprindelige spanske dollar har Silver Shield Pieces of Eight et unikt omvendt, der viser renheden og vægten af de 8 sølvbrune stykker af 1 ounce rent sølv. Hvis det lykkes dig at skære denne i otte stykker, skulle hvert stykke have et særligt sværd på forsiden.

In multiples of 20 this round will ship in a tube.

Specifikationer
3982
USA
Silver Shield
Let brugt
999
Piratkranium med otte sværdhåndtag, en Aztec omkransning og ordene "Praedatum in Mundo"
Stiliserede sværdblade med flammer og ordene "Silver Shield 1/8 oz 999 AG"
2015
1.00

SKU

3982

land

USA

Fabrikant

Silver Shield

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Forsiden

Piratkranium med otte sværdhåndtag, en Aztec omkransning og ordene "Praedatum in Mundo"

Bagsiden

Stiliserede sværdblade med flammer og ordene "Silver Shield 1/8 oz 999 AG"

Først udgivet

2015

Metalvægt (ozt)

1.00
Anmeldelser