Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

Pert Mint guldbarrer er omhyggeligt fremstillede af 9999 rent guld. Hver guldbarre bærer Pert Mints kendelige logo - en majestætisk svane - på forsiden. Bagsiden af hver bar er dekoreret med kænguru motiver, symboler på den australske "outback", hvor guld er blevet udvundet i kommercielle mængder siden 1851.

Et stort stykke til en lavere pris end de fleste 1 ounce guldbarrer, og indkapslet og komplet med lødighedscertifikat. Dette guldbarre produkt er blot eet af mange produceret af Perth Mint, men er den mest rimelige pris til de investorer der søger efter den bedste pris.

Each bar is individually sealed in a tamper-proof presentation card featuring a unique serial number and the signature of the Mint's Chief Assayer. Certicard design may vary.

Specifikationer
2574
Australien
Perth Mint
Let brugt
9999
Perth Mint Logo - 9999 - ren guld - 1 ounce
Kænguru mønster
4.2
41 x 24
1.0000
Ja

SKU

2574

land

Australien

Fabrikant

Perth Mint

Tilstand

Let brugt

renhed

9999

Forsiden

Perth Mint Logo - 9999 - ren guld - 1 ounce

Bagsiden

Kænguru mønster

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

4.2

Dimensioner (mm)

41 x 24

Metalvægt (ozt)

1.0000

Certifikat

Ja
Anmeldelser