Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

The coin is sealed in a tamper-proof transparent film providing additional protection and visibility for your coin. Bagsiden af hvert kort indeholder information om lødighed samt underskriften af RCM Probermesteren, som sikkerhed for at du har et ægte aktiv som vil beskytte din formue.

Den canadiske guld Maple Leaf mønt er een af de reneste regulær-udgave guldmønter i verden. Den er den officielle guldmønt for Canada og er udstedt med guld udelukkende fra canadiske miner. Siden introduktionen af Royal Canadian Mint i 1979 har denne årlige serie budt på et lignende design, selv om nogle særlige udgaver omfatter farve, privy mærker eller andre særtegn. Det verdenskendte canadiske ahornblad emblem er fremvist på forsiden af denne platin bullion mønt, og bagsiden er udstyret med det seneste officielle portræt af Queen Elizabeth II.

Som en ekstra sikkerhedsfunktion tilføjer Gold Maple Leaf også branchens førende sikkerhedsfunktioner af lysdiffrakterende radiale linjer og et lasermintmærke med produktionsåret i det. Royal Canadian Mint er verdens største guld raffinaderi, og guld Maple Leaf er anerkendt verden over som en likvid, efterspurgt investering.

En 1 ounce guld Maple Leaf mønt er en tidløs gave, en smart investering og et tegn på ægte national stolthed.

Certification card may have light wear and scratches

Specifikationer
4052
Canada
Royal Canadian Mint
Let brugt
9999
Queen Elizabeth II
Maple Leaf
30.1
2.9
CAD 50
2015
Susanna Blunt (forside)
1.00
Ja

SKU

4052

land

Canada

Fabrikant

Royal Canadian Mint

Tilstand

Let brugt

renhed

9999

Forsiden

Queen Elizabeth II

Bagsiden

Maple Leaf

Diameter (mm)

30.1

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

2.9

Lovligt betalingsmiddel

CAD 50

år

2015

Designer

Susanna Blunt (forside)

Metalvægt (ozt)

1.00

Certifikat

Ja
Anmeldelser