Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

This special Brilliant Uncirculated Proof Debt & Death round is directly from Chris Duane's personal collection. Forsiden har en satin BU finish mens den anden side har en PROOF finish.

Dette var det femte mønt design af Silver Bullet Silver Shield, til udfordring af American Silver Eagle møntens design.

Her er hvad møntdesigner Chris Duane har at sige om møntdesign og hvad det betyder:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Det altseende øje bruges på vores dollarseddel samt DARPAs Total Information Awareness program som lagde grundlaget for Prism skandalen der blev afsløret af Ed Snowden. Dette symbol er magten og katalysatoren for elitens konspiration "Full Spectrum Dominance".

Vi behøver ikke længere at være bange for at de ser ned på os. De bør frygte os når vi ser op på dem og går væk fra bunden af pyramiden som vi holder oppe.

I filmen Warbird, blev Bald Eagle erstattet med et andet rovdyr, med det rammende navn Predator Drone. Vi er blevet yderligere løsrevet fra virkeligheden i vores handlinger i det omfang at, vi ikke engang behøver at sende mænd til de lande, der modarbejder vores Debt and Death livsstil.

Fjerne fra Warbird er repræsenterede af den helt utrolige, blodige, skulptur som den berømte skulptør Heidi Wastweet skabte. Denne fantastiske repræsentation af det virkelige blod, der spildes ved Debt and Death Empire er præget med initialer af hendes Kongelige Majestæt venstre for skjoldet.

Skjoldet repræsenterer det patriotiske propaganda som Debt and Death Empire gemmer sig bag. Folk skal tro de gør godt og er givet historier de kan have i hovedet til at retfærdiggøre deres aktive eller passive deltagelse i dette Gæld og Død imperium. Det modgør eventuelle følelser af skyld, de måtte have. Hvis det ikke virker, kan man bare sluge en pille for at få den kognitive dissonans depression til at gå væk.

Banneret Divide and Conquer erstatter E Pluribus Unum fra den amerikanske Silver Eagle. Mens vi bliver fortalt, at vi er en nation, der er bygget af mange nationer til een, er sandheden at den virkelige magt er skabt fra at dele og erobre mennesker. Vi har langt mere til fælles med det gennemsnitlige irakere end nogen af de psykopatiske økonomiske eller politiske ledere, vi ofrer og dræber for.

Under våbenskjoldet er det sande mål for vores imperium - at sprede gældslænkerne til de villige og skyde dødens pile på de uvillige.

Det er 3. gang at de 5 pile er blevet brugt i Silver Bullet Silver Shield serierne. Det var brugt første gang på den Debt and Death mønt der startede serien, hvor Rotschild bankformuen blev kendt for den gæld og død de skaber. "Let me control the money supply and I care not who sits on the throne." Baron Rothschild

De 5 pile blev derefter brugt i Slave Queen hvor den sande Rothschild magt lå bag det britiske imperium.

Denne gang repræsenterer de fem pile Rothschild besiddelsen af den føderale reserve som giver magten til det amerikanske Debt and Death Empire.

De 47 kugler repræsenterer det atomiske nummer for sølv og våbenskjoldet er blevet ændret til for at tilføje endnu et magtfuldt begreb fra Trivium.

Trivium'et var den anden mønt produceret i serien og den først positive mønt i serien. Trivium'et bryder de to trin, input output, slave process i vores indoktrinering.

The Trivium is using Grammar to interpret words, symbols, or ideas.

Logik giver den individuelle magten til at stille spørgsmål som hvorfor denne information bliver præsenteret? Hvem har godt af dette? Og hvad er det mest sandsynlige udfald af hvad de observerer?

Endeligt er retorik evnen til at transmittere deres logik til andre og evnen til at forsvare eller ændre deres konklusioner.

Trivium'et er repræsenteret ved de ellipser, der blev dannet i den oprindelige Trivium mønt og de tre symboler i toppen af skjoldet.

Nøglen repræsenterer evnen til at bruge grammatik til at åbne døren til betydningen af de, du observerer.

Pilen repræsenterer Logik. I matematik er pilen brugt til at betyde, hvis ... så scenarier.

The 5 exploding lines represent Rhetoric and the ability to speak out about your conclusions."

Denne runde har en sort, mærket boks med et ægthedscertifikat og en møntkapsel.

Specifikationer
4056
US
Silver Shield
Let brugt
999
Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje
1 ounce - .999 Fine Ag - Listen to All - Follow None - skjold - 2013 - mønster af 47 kugler - sølv - kugler - sølv - skjold - To Collectivist Problems - A Conscious Solution - Trivium symbol - nøgle - pil - 5 eksploderende linjer
39
2013
Forside af Heidi Wastweet
1.0000

SKU

4056

land

US

Fabrikant

Silver Shield

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Forsiden

Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje

Bagsiden

1 ounce - .999 Fine Ag - Listen to All - Follow None - skjold - 2013 - mønster af 47 kugler - sølv - kugler - sølv - skjold - To Collectivist Problems - A Conscious Solution - Trivium symbol - nøgle - pil - 5 eksploderende linjer

Diameter (mm)

39

år

2013

Designer

Forside af Heidi Wastweet

Metalvægt (ozt)

1.0000
Anmeldelser