Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Goldsilver.com Silver Pegasus runden er en af de mest unikke og smukke privatudstedte runder der findes. Den kan konkurrere med andre på værdi og dens mening er inspirerende. En Pegasus blev ofte set som en ven af guder og halvguder, med Hercules ofte portrætteret sammen med én. En Pegasus var en interessant kombination med hestens vilde og magtfulde natur kombineret med fuglens vinger og frihed. Med sin evne til at flyve, symboliserede Pegasus evnen til at overskride jordiske problemer og byrder, og overvinde dem. En Pegasus er et symbol på viden, inspiration og retfærdighed.

Bagsiden viser en Pegasus i fuld fart. Den vises i luften over skyerne med solstråler i baggrunden. Scenen er omgivet af ordene "Freedom" - frihed, som passer til en Pegasus. Det er interessant at bemærke, at solstrålerne ligner et lyn, den slags afgivet af Zeus, gudernes fader.

Bagsiden viser Lydian Bull og Lion, en passende hyldest til menneskehedens første ægte penge opfundet i Lydia i ca. 680 f.Kr.. Tyren og løven omgiver et våbenmærke, der er opdelt i fire kvadranter, hver med et billede og våbenmærket har en sol ovenfor, til symbolisering af oplysning. Under våbenmærket ses symbolet for rigdommens cyklus, som minder meget om uendeligheds-symbolet, og banneret nedenfor har formularen afsløret i video-serien "Hidden Secrets of Money" af Mike Maloney. Bagsiden bærer også indskriften "Free Markets & Free People" og ordene "1 Troy Ounce 999 AG Goldsilver.com"

Disse runder er fordelagtigt slået i 999 rent sølver 1 ounce stykker, hvilket gør at det smukke design er særdeles likvidt, og kan anskaffes til en tilgængelig pris. Der er god chance for at denne runde bliver en favorit, ikke kun for det storslåede design, men også pga den lave anskaffelsespris.

Silvergoldbull er den officielle canadiske distributør af Pegasus Silver Round fra Goldsilver.com.

In multiples of 20 these rounds will ship in a tube.

Specifikationer
2994
USA
Diverse
Let brugt
999
En Pegasus flyver over skyerne med solen bagved omgivet af stråler og ordene "Freedom"
Lydian Bull og Lion understøtter et våbenskjold opdelt i kvadranter udjævnet af en brændende sol og ordene "Free Markets & Free People 1 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"
2013
39
3.1
1.00

SKU

2994

land

USA

Fabrikant

Diverse

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Forsiden

En Pegasus flyver over skyerne med solen bagved omgivet af stråler og ordene "Freedom"

Bagsiden

Lydian Bull og Lion understøtter et våbenskjold opdelt i kvadranter udjævnet af en brændende sol og ordene "Free Markets & Free People 1 Troy Oz .999 AG GoldSilver.com"

Først udgivet

2013

Diameter (mm)

39

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

3.1

Metalvægt (ozt)

1.00
Anmeldelser