Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
På lager
Beskrivelse

Den femte mønt af Silver Bullet Silver Shield udfordrer designet for American Silver Eagle mønten.

Her er hvad møntdesigner Chris Duane har at sige om møntdesign og hvad det betyder:

"Det altseende øje har længe været brugt som et symbol på eliten for at sprede ideen om at de ser alt og derfor har magt. Sandheden er, at de er svage parasitter som har brug for us til at ofre os selv til dem, fordi de ikke kan producere nogen egentlig værdi. Det altseende øje bruges på vores dollarseddel samt DARPAs Total Information Awareness program som lagde grundlaget for Prism skandalen der blev afsløret af Ed Snowden. Dette symbol er magten og katalysatoren for elitens konspiration "Full Spectrum Dominance".

Vi behøver ikke længere at være bange for at de ser ned på os. De bør frygte os når vi ser op på dem og går væk fra bunden af pyramiden som vi holder oppe.

I filmen Warbird, blev Bald Eagle erstattet med et andet rovdyr, med det rammende navn Predator Drone. Lige som Ben Franklins modstand til Bald Eagle som symbol for vores nation, er Predator Drone et symbol på alt det, der er galt med USA i dag.

Vi er blevet yderligere løsrevet fra virkeligheden i vores handlinger i det omfang at, vi ikke engang behøver at sende mænd til de lande, der modarbejder vores Debt and Death livsstil.

Fjerne fra Warbird er repræsenterede af den helt utrolige, blodige, skulptur som den berømte skulptør Heidi Wastweet skabte. Ingen anden mønt som jeg har kendskab til har brugt en "splatter" teknik til at forme en mønt. Denne fantastiske repræsentation af det virkelige blod, der spildes ved Debt and Death Empire er præget med initialer af hendes Kongelige Majestæt venstre for skjoldet.

Skjoldet repræsenterer det patriotiske propaganda som Debt and Death Empire gemmer sig bag. Folk skal tro de gør godt og er givet historier de kan have i hovedet til at retfærdiggøre deres aktive eller passive deltagelse i dette Gæld og Død imperium. Det er en propaganda der er overvejende fokuseret på dem som får systemet til at fungere. Det modgør eventuelle følelser af skyld, de måtte have. Hvis det ikke virker, kan man bare sluge en pille for at få den kognitive dissonans depression til at gå væk.

Banneret Divide and Conquer erstatter E Plurbis Unum på den amerikanske Silver Eagle. Mens vi fortælles at vi er een nation bygget af mange, er sandheden at den egentlige magt er skabt ved at dele og herske over folk. Det er den samme gamle fidus som er blevet brugt af eliten i århundreder, helt tilbage til Diocletian, til at dele og herske over folket Vi har langt mere til fælles med den gennemsnitlige Iraker end nogle af de psykopatiske finansielle eller politiske ledere som vi ofrer os og dræber for.

Under våbenskjoldet er det sande mål for vores imperium - at sprede gældslænkerne til de villige og skyde dødens pile på de uvillige.

Det er 3. gang at de 5 pile er blevet brugt i Silver Bullet Silver Shield serierne. Det var brugt første gang på den Debt and Death mønt der startede serien, hvor Rotschild bankformuen blev kendt for den gæld og død de skaber. "Lad mig kontrollere pengeforsyningen og jeg er ligeglad med hvem der sidder på tronen." Baron Rothschild

De 5 pile blev derefter brugt i Slave Queen hvor den sande Rothschild magt lå bag det britiske imperium.

Denne gang repræsenterer de fem pile Rothschild besiddelsen af den føderale reserve som giver magten til det amerikanske Debt and Death Empire.

Den første mønt i den nye serie produceret af den ISO certificerede Golden State Mint har også en ny Silver Bullet Shield bagside. Den har stadig de genkendelige sætninger A Conscious Solution to Collectivist Problems and Listen to All Follow None. Disse sætninger giver individet forståelsen af, at løsningen ligger hos os selv. Vi behøver ikke at ændre verden for at gøre os fri. Vi behøver blot at ændre os selv for at gøre vores verden fri.

De 47 kugler repræsenterer det atomiske nummer for sølv og våbenskjoldet er blevet ændret til for at tilføje endnu et magtfuldt begreb fra Trivium.

Trivium'et var den anden mønt produceret i serien og den først positive mønt i serien. Trivium'et bryder de to trin, input output, slave process i vores indoktrinering.

The Trivium is using Grammar to interpret words, symbols, or ideas.

Logik giver den individuelle magten til at stille spørgsmål som hvorfor denne information bliver præsenteret? Hvem har godt af dette? Og hvad er det mest sandsynlige udfald af hvad de observerer?

Endeligt er retorik evnen til at transmittere deres logik til andre og evnen til at forsvare eller ændre deres konklusioner.

Trivium'et er repræsenteret ved de ellipser, der blev dannet i den oprindelige Trivium mønt og de tre symboler i toppen af skjoldet.

Nøglen repræsenterer evnen til at bruge grammatik til at åbne døren til betydningen af de, du observerer.

Pilen repræsenterer Logik. I matematik bruges pilen til at antyde hvis ... så scenarioer.

De 5 eksploderende linjer repræsenterer Retorik og evnen til at tale om dine konklusioner."

In multiples of 20 these coins may be shipped in a plastic tube.

Specifikationer
2820
USA
Silver Shield
Brilliant ikke-cirkuleret
999
Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje
1 ounce - .999 Fine Ag - Listen to All - Follow None - skjold - 2013 - mønster af 47 kugler - sølv - kugler - sølv - skjold - To Collectivist Problems - A Conscious Solution - Trivium symbol - nøgle - pil - 5 eksploderende linjer
39.5
3.0
2013
Forside af Heidi Wastweet
1.0000

SKU

2820

land

USA

Fabrikant

Silver Shield

Tilstand

Brilliant ikke-cirkuleret

renhed

999

Forsiden

Gæld og død - Ørne repræsentation lavet af et skjold, propaganda trone, blod stænk, med pile af død og lænker - Del og Hersk - Altseende øje

Bagsiden

1 ounce - .999 Fine Ag - Listen to All - Follow None - skjold - 2013 - mønster af 47 kugler - sølv - kugler - sølv - skjold - To Collectivist Problems - A Conscious Solution - Trivium symbol - nøgle - pil - 5 eksploderende linjer

Diameter (mm)

39.5

Gennemsnitlig tykkelse (mm)

3.0

år

2013

Designer

Forside af Heidi Wastweet

Metalvægt (ozt)

1.0000
Anmeldelser