Skip to main content
Print Logo
Du bruger en ældre browser, som vi ikke er i stand til fuldt ud at støtte. Din erfaring med vores hjemmeside, kan være mindre end optimal grundet vores fokus på performance, sikkerhed og pålidelighed. Overvej at opgradere din browser, hvis du har problemer med at bruge vores hjemmeside. Lær mere
Vi indhenter yderligere lager!
når produktet igen er til rådighed
Beskrivelse

These silver bullion bars were made by Johnson Matthey.

Oprindeligt grundlagt i 1817 af Percival Norton Johnson, en guldspecialist, var det først i 1851 da George Matthey tiltrådte virksomheden at den blev til den virksomhed som vi kender i dag. På et tidspunkt spillede de en stor rolle i verdens BULLION markeder og senere omlagde produktionen til at omfatte mange forskellige aspekter af metal raffinering og prægning. Berømte verden over for kvaliteten af deres produkter med et omdømme der går tilbage næsten 200 år, er Johnson Matthey en favorit blandt BULLION forhandlere såvel som samlere.

Disse Johnson Matthey Barrer er 999 rent sølv og vejer 1 kg. Disse barrer, fremstilet til de højeste standarder, udgør hvad man kan forvente fra en ledende virksomhed på ædelmetal markedet.

Specifikationer
3280
USA
Johnson Matthey
Let brugt
999
Johnson Matthey SLC 999 1 kilo og et unikt serienummer
2014
32.1507

SKU

3280

land

USA

Fabrikant

Johnson Matthey

Tilstand

Let brugt

renhed

999

Forsiden

Johnson Matthey SLC 999 1 kilo og et unikt serienummer

Først udgivet

2014

Metalvægt (ozt)

32.1507
Anmeldelser